OVAJ PODATAK JE APSOLUTNO SVIMA PROMAKAO: Evo koliko je Relja STARIJI od Nikolije, nema trika da pogodite
Nikolija Jovanović i Relja Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

OVAJ PODATAK JE APSOLUTNO SVIMA PROMAKAO: Evo koliko je Relja STARIJI od Nikolije, nema trika da pogodite

Dugi niz godina uživaju u ljubavi i imaju dve ćerke

Objavljeno: 17:58h

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za skladan par i već dugi niz godina uživaju u ljubavi. Nikolija i Relja imaju dve ćerke i porodica im je na prvom mestu.

Nikolija je ćerka pevačice Vesne Zmijanac, a karijeru je započela tokom studija u Atini. Godine 2013. izdala je prvu pesmu "Ćao, zdravo" i već tada je privukla veliku pažnju publike.

Od te godine u njenoj karijeri ređaju se samo poslovni uspesi, a kada je reč o njenom izabraniku Relji Popoviću on je poznati reper i glumac.

Par uživa u ljubavi dugi niz godina
Par uživa u ljubavi dugi niz godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Veliku popularnost stekao je kao član grupe Elitni odredi, nakon toga nastavio je solo karijeru i nastavio da ređa uspehe na polju muzike, ali i glume.

Veza Nikolije i Relje od samog početka je privlačila mnogo pažnje, a oni su se upoznali 2014. godine na snimanju pesme "Alkohola litar".

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge zanima kolika je razlika u godinama među njima, ali ovde su u pitanju meseci. Nikolija je rođena 19. oktobra 1989. u Zagrebu, a Relja 2. avgusta iste godine u Beogradu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:28

Nikolija Jovanović zapevala na maminom nastupu

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.